De nationale Sportweek in Deventer

Het programma van de Nationale Sportweek is bekend en staat bomvol activiteiten. Van 15 tot en met 20 september kan iedereen kennismaken met het sport- en beweegaanbod van 32 verenigingen. Deventer is door NOC*NSF uitverkozen tot host city van de Nationale Sportweek. Op sportpark Keizerslanden, in het Borgelerbad, de Jachthaven en de sporthal Keizerslanden zijn tal van sportactiviteiten, live muziek en gezellige foodcourts.

Op zaterdag 15 september vindt de grootse opening van de Nationale Sportweek plaats waarbij heel Deventer betrokken is. De officiële opening op sportpark Keizerslanden beloofd een spektakel te worden met een combinatie van sport, show, aansprekende artiesten en entertainment. In de binnenstad vinden diverse races plaats op een tijdelijk gespoten graffitibaan, in de Jachthaven kan kennis gemaakt worden met watersporten en kan op het sportpark volop gesport worden.
Iedereen kan meedoen

Tijdens de Nationale Sportweek is er voor jong en oud volop de mogelijkheid om actief deel te nemen aan of te kijken naar de diverse sportactiviteiten. Op de website www.nationalesportweekdeventer.nl staat meer informatie over het complete programma, locaties en deelname. Voor diverse activiteiten kan reeds worden aangemeld, de meeste activiteiten zijn gratis toegankelijk.
Ontmoet jouw sporthelden

In samenwerking met o.a. de Deventer sportverenigingen is een gevarieerd programma samengesteld. Op zondag 16 september vindt de Groenste Obstakelrun plaats. De wethouders ontmoeten elkaar op maandag 17 september tijdens een thema café. Op dinsdag 18 september vindt het FitStars festival plaats voor 55-plussers. Het SportStars festival vindt op woensdag 19 september plaats voor de jeugd van Deventer waar Carlijn Achtereekte haar opwachting maakt. Op donderdag 20 september wordt het eerste NK bedrijfssport georganiseerd, Maarten van der Weijden is als ambassadeur aanwezig. Ook tienkamper Eelco Sintnicolaas is deze dag aanwezig.
Noot

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...