De Flierefluiter is het ‘Leukste uitje van Overijssel 2021’

Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter is opnieuw het ‘Leukste uitje van Overijssel’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland 2021’. Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen vanmiddag tijdens een online bijeenkomst de gouden award. De zilveren award ging ook dit jaar naar Dierenpark Taman Indonesia. De bronzen award ging naar nieuwkomer Speeltuin Morskieft in Fleringen. Juist in deze bijzondere tijd, is het winnen van een prijs voor de genomineerde uitjes een extra opsteker.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht.

De Flierefluiter scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, klantvriendelijkheid, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2021. Een greep uit de reacties over de winnaar: “De kinderen kunnen zich er prima vermaken, hebben voldoende spelactiviteit en daardoor kunnen we als ouders ook genieten!”

De winnaars van 2021 in de provincie Overijssel:
Gouden award Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter in Raalte
Zilveren award Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote
Bronzen award Speeltuin Morskieft in Fleringen

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de elfde keer. Kijk voor alle winnaars op www.anwb.nl/leuksteuitje

De verkiezing ‘Leukste uitje 2021’ is onderdeel van ANWB Eropuit. Elk jaar gaan ruim een miljoen leden eropuit met een ticket met ANWB ledenvoordeel om een leuke dag uit beleven. ANWB Eropuit biedt tevens tickets voor theatervoorstellingen, diverse verblijfsarrangementen en honderden wandel- en fietsroutes: kortom alles om er in Nederland op uit te gaan.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...