Op woensdag 7 mei a.s. organiseren Carinova Steunpunt Mantelzorg en Raster voor jonge mantelzorgers van 6 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd) uit de gemeente Deventer een middag Cupcakes versieren.

Cupcakes versieren bij Carinova

De middag vindt plaats in het Activiteitencentrum ‘t Enkhuis, Werkluststraat 10 in Deventer en duurt van 15.30 – 17.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden vóór 23 april! Dit kan bij Marijke Leutscher via tel. 0900 86 62 of per mail via m.leutscher2@carinova.nl. Wees er snel bij, er is plaats voor 10 kinderen!

Jonge mantelzorgers: Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren bij wie er thuis iemand extra zorg nodig heeft. Dat kan zijn een ouder, broer of zus met een ziekte, een beperking of met psychische- of verslavingsproblemen. Een kwart van alle jongeren zorgt voor een familielid. De aandacht binnen het gezin van deze jongeren gaat vaak uit naar het familielid dat extra zorg nodig heeft. Voor de jonge mantelzorgers is er dan minder aandacht. Zij blijven vaak alleen met hun zorgen. Maar 7 mei staan zij in het middelpunt!

 

Over Salland TV

x

Check Also

Zweten bij obstacle run tijdens het Sportfestival Olst

Zaterdag 8 juni kunnen sportievelingen zich weer naar hartenlust in het zweet ...