Chris Jagger ‘de broer van’ treedt op in Olst

Je leest het goed, de broer van Mick Jagger komt naar Olst. Zaterdag 9 september staat in het teken van Amerikaanse muziek met de muziek van Chris Jagger en de band Kentucky Snake Oil. De Amerikaanse artiest reist af naar het Holstohus in Olst om zijn verhaal door middel van muziek te vertellen.

Dat Chris Jagger de broer is van Mick Jagger overschaduwd hem nog wel eens. Maar toch heeft de 75-jarige Engelsman zijn eigen verhaal. Dat verhaal heeft hij opgeschreven in zijn nieuwste boek ‘Talking to Myself’. Op 9 september zal Chris Jagger zijn verhaal vertellen in Olst.

Kentucky Snake Oil
Hij vertelt aan de ene kant zijn verhaal door middel van anekdotes uit zijn nieuwste boek, en aan de andere kant zal Chris Jagger zelfgeschreven liedjes spelen begeleid op gitaar. Na de tussentijdse pauze zal de Engelsman gast zijn bij de Kentucky Snake Oil. Een band met een energieke mix van Bluegrass. Country en Amerikaanse folkmuziek.

Talking to Myself
In het boek ‘Talking to Myself’ zal Chris Jagger onder andere vertellen over opgroeien in het naoorlogse Dartford in het Verenigd Koninkrijk. Maar ook over zijn hoogte- en dieptepunten van zijn acteer- en filmwerk.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...