Buitengewoonthuiswoning in Raalte nu ook bereikbaar voor grotere doelgroep


SallandWonen verhoogd de maximum inkomensgrens bij 2 van de 8 woningen

De reacties van de bezoekers van het Open Huis aan de Hartkampschoollocatie afgelopen weekend hebben geleid tot een besluit om bij 2 van de 8 buitengewoonthuiswoningen op de Hartkampschoollocatie de inkomensgrens te verhogen naar € 43.574,-.

Dit doen we om de huurder met een inkomen boven de 1e aftoppingsgrens ook een kans te geven om in Raalte(op de Hartkampschoollocatie een buitengewoonthuiswoning te kunnen huren.

Vanaf 11 augustus bieden we de 8 woningen aan de Dille (Hartkampschoollocatie) aan voor de verhuur, volgens het gebruikelijke aanbodsysteem met 4 advertenties:
– 2 advertenties voor 2 lotingwoningen.- 1 advertentie voor verhuur van 4 woningen volgens de inkomenstabel.- 1 advertentie voor verhuur van 2 woningen, waarbij huurders met een inkomen tot € 43.574,- ook kunnen reageren.

De huurprijs is/blijft € 619.- voor elke woning.

We bouwen de buitengewoonthuiswoningen ook in Heino. Deze 6 woningen bieden in september voor de verhuur aan met een maximum inkomensgrens van € 43.574,-. Voor de 16 woningen die gebouwd worden op de nieuwbouwlocatie Salland II in Raalte is de toewijzingscriteria nog niet bekend. Deze 16 woningen worden rondom de jaarwisseling in 3 fases voor de verhuur aangeboden.

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...