Braderie Diepenveen op maandag 27 april

Op Koningsdag 2015 wordt in Diepenveen wederom de traditionele Oranjebraderie georganiseerd. Mede vanwege de herinrichting van de Dorpsstraat en de verbouwing van het Hof van Salland is de braderie nog groter dan voorgaande jaren. Voor de kinderen van de Diepenveense basisscholen is er ruimte gereserveerd voor een kleedjesmarkt.

Ook dit jaar is er weer gezorgd voor een gevarieerd aanbod waar voor groot en klein wel iets te vinden is. Naast het aanbod van allerelei goederen zijn er een aantal gezellige terrassen ingericht waarop ‘live’ muziek te horen is.

Er wordt extra aandacht besteed aan het millieu, in samenwerking met Circulus en Cambio wordt er actief gewerkt aan afvalscheiding. De standhouders en schoolkinderen krijgen zogenaamde ‘BEST’ tassen uitgereikt (Boeken, Electronica, Speelgoed Textiel) waarin ze hun onverkochte waar aan het einde van de braderie kunnen inleveren bij verzamelpunten van Cambio. Medewerkers van Cambio scheiden bruikbare- en niet bruikbare goederen, bruikbare goederen worden via kringloopwinkels weer te koop aangeboden. De basisscholen in Diepenveen zullen deze gelegenheid aangrijpen om het onderwerp afvalscheiding op school te behandelen.

Over Salland TV

2 Reacties

  1. After discussion with the poison center and state health officials, botulinum antitoxin was not administered finasteride hairline 79 95 confidence interval CI 0

  2. can i buy cialis without a prescription At the time of the second stage, aortic arch reconstruction, atrial septectomy, and bidirectional Glenn shunt are performed

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...