Bestuur SCSH beëindigt samenwerking met centrummanager en marketingcoördinator

Het bestuur van de Stichting Centrum Management Stad Hardenberg (SCSH) heeft in goed overleg met de gemeente Hardenberg en De Kroonenberg groep besloten om de samenwerking met centrummanager Eduard Plate per 31 december 2020 te beëindigen. De samenwerking met marketingcoördinator Erik Meijer wordt per 28 februari 2021 beëindigd. Het bestuur van SCSH wil de werkzaamheden van beide functies combineren in één functie.

Het bestuur van SCSH heeft het totale takenpakket van ieder bestuurslid geëvalueerd en opnieuw verdeeld. Daarnaast wil het bestuur de werkzaamheden van centrummanager en marketingcoördinator in de toekomst in één functie onderbrengen. Beide ontwikkelingen hebben het bestuur van SCSH samen met de betrokkenen doen besluiten de samenwerking met de centrummanager en de marketingcoördinator te beëindigen. Het beëindigen van de samenwerking is een wederzijds besluit. Het stoppen van de samenwerking past ook in de plannen van Eduard Plate.

Voorzitter Henk Schoemaker van de SCSH: “Zowel Eduard Plate als Erik Meijer hebben ieder vanuit hun eigen rol veel goed werk verricht voor het centrum van stad Hardenberg. Beide heren zijn de afgelopen jaren uitstekende vertegenwoordigers van het Hardenbergse centrum geweest. Mede namens de gemeente Hardenberg, de Kroonenberg groep en het bestuur van SCSH speek ik dan ook veel waardering en dank uit voor de inzet van zowel Eduard Plate en Erik Meijer. Wij wensen hen beide veel succes in hun verdere carrière.”

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...