Berichten Dorpshuus Heino

Macramé is weer in
Macramé is een handwerktechniek waarbij je verschillende draden samen knoopt. Door van draden te wisselen en verschillende knoppen te gebruiken kun je verschillende patronen maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op maandag 2 december kun je in het Dorpshuus Heino werken aan een macramé plantenhanger van mooi touw en schijven hout. De hanger is voor diverse doeleinden te gebruiken, zoals planten, kaarsen of snuisterijen. De workshop begint om 19.30 uur en kost 22 euro, incl. materiaal en 1x koffie of thee. Geef je voor 28 november op bij de balie Dorpshuus of stuur een mail naar workshops@dorpshuusheino.nl.

De dansvloer op

In het Dorpshuus kun je op zaterdag 30 november helemaal los gaan op de dansvloer. Ouderwets zwieren over de dansvloer voor jong en oud met live-muziek van éénmansband Chris. Doe de cha-cha-cha, de salsa, de rumba of gooi de heupen los met een beetje rock’n roll. Of je nu alleen bent, samen met je partner danst of met de hele vriendengroep langs komt: de dansavond is voor iedereen toegankelijk. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, de muziek start om 20.00 uur. De entree bedraagt 6 euro.

Repair Café in het Dorpshuus
We gooien veel spullen bij het afval, zeker als ze stuk zijn! Maar als iets kapot is, is het niet meteen waardeloos! Neem het eens mee naar het Repair Café!
Iedere laatste zaterdag van de maand kun je tussen 9.30 uur en 12.00 uur in het Dorpshuus kapotte spullen laten repareren. Het moet wel gaan om kleine klusjes. Bijvoorbeeld een lamp die niet meer aangaat, een defect koffieapparaat of een cd-speler die niet meer open wil. Dit mag voor een vrijwillige bijdrage in ons spaarvarken. Voor het gebruik van nieuwe materialen zoals snoeren, stekkers of zekeringen moet u wel betalen. Ook worden er messen en scharen en alle soorten metaalboren geslepen, dit laatste tegen een kleine vergoeding.
Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...