Beleefweekend Veluwe – 25, 26, 27 september 2020

Altijd al eens burlende herten willen zien, een yogales willen volgen langs de IJssel of een bos- en heidetoer willen maken met een DAF? Speuren met de kinderen in het bos of liever naar een museum of kasteel? Of ‘gewoon’ het ‘rondje pontje’ fietsen? Het laatste weekend van september organiseren Ronduit Hattem, Visit Heerde en Stichting Promotie Gemeente Epe/VVV Epe in samenwerking met lokale ondernemers en IVN het Veluwse Beleefweekend ‘Voor elk wat wil(d)s’.

In dit weekend zijn er tal van natuur- en culturele activiteiten in en rond Epe, Hattem en Heerde. Het doel is inwoners en toeristen er op uit te laten trekken voor een heerlijke natuur- of cultuurervaring. Er zijn activiteiten voor jong en oud, zelfstandig te ondernemen, maar ook in een groep en op inschrijving. Er is ‘voor elk wat wil(d)s’!

Kijk voor het programma met tijden en locaties en verdere informatie op www.ivn.nl/beleefweekend-veluwe of haal de folder bij de VVV Epe, De Korenmolen Vaassen of de Tip’s van Hattem en Heerde.


Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Optredens van schrijvers tijdens Deventer Boekenmarkt op het Vogeleiland

Vogeleiland in teken van kinderboek Op zondag 4 augustus vindt de Deventer ...