Twee Raaltenaren van 25 en 33 jaar zijn in de nacht van zaterdag op zondag op de parallelweg bij Mariënheem mishandeld door vier mannen.

Mariënheem – Raaltenaren mishandeld

De twee fietsten rond 03.55 uur over de parallelweg toen ze werden ingehaald door twee personenauto’s. Die stopten iets verderop. Er stapten vier mannen uit waarna de auto’s verder reden. Het viertal duwde de twee Raaltenaren van hun fiets waarna ze op de grond vielen.

Terwijl ze op de grond lagen, werden ze geschopt en geslagen. Ze liepen verwondingen op aan hun gezicht en van een van de twee werd de bril en kleding vernield. Toen hun honger naar geweld was gestild, werden de vier geweldplegers weer opgepikt door de twee auto’s waaruit ze even daarvoor waren gestapt waarna ze er via de Schoonheetenseweg vandoor gingen.

Omdat de slachtoffers totaal overrompeld waren, konden ze slechts een zeer summier signalement noemen. Vermoedelijk hebben drie van de vier mannen een licht getinte huidskleur en zijn ze rond de 25 jaar. De vierde man was ongeveer even oud, ca 1.70 lang. Hij had donker haar en droeg een witte trui of jas. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Raalte via telefoonnummer 0900-8844.

Over Salland TV

x

Check Also

Stöppelhaene gaat in 2024 voor meer sfeer en beleving

RAALTE – Wie aankomende editie van Stöppelhaene het terrein op loopt, zal ...