Beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld in Deventer

Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet je woensdag 29 november in Deventer zijn. De 3 allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld én tevens allemaal in hun muzikale carrière op Graceland zelf bekroond tot de beste van de wereld, nemen u mee naar de rock ’n roll-jaren uit de 50’s tot aan de spectaculaire show die Elvis in Las Vegas wist neer te zetten in de jaren 70!

Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion, European Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel.

De 20-jarige Emilio Santoro uit Engeland wist vorig jaar als allerjongste de Europese en wereldtitel in de wacht te slepen en is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies met een Elvis optreden en vierde werd.

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 16 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

Begeleiding uit Wales
Deze 3 wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende 10-koppige Graceland Band, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld.

Tekst gaat verder onder de foto…

Elvis Tribute artist Emilio Santoro / foto: Maarten Geuskens

Beleef de unieke Elvis tijden opnieuw
‘A Night in Vegas’ is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Jailhouse Rock’ tot aan ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek die blue suede shoes aan, want ‘It’s now or never’!

Locatie en Tickets
Deze avond kan bijgewoond worden door tickets te bestellen via de Deventer Schouwburg en zal plaatsvinden in de grote zaal van de Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2 in Deventer.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Uitgesteld kernenbezoek in Wesepe

Plaatselijk belang Wesepe ontvangt op 31 januari kernenwethouder Hans Olthof en wethouder ...