Auto in Deventer volledig uitgebrand: vermoedelijk brandstichting

Buurtbewoners aan de Koningin Julianastraat, in de wijk Keizerslanden, ontdekten rond 00:00 uur vannacht een brandende auto. Naast de brandweer was ook de politie massaal aanwezig en zette een groot deel van de straat af.

De brandweer was snel aanwezig en wist het vuur te blussen, maar de auto is wel volledig uitgebrand. Gelukkig stonden er geen andere voertuigen dichtbij geparkeerd, waardoor het vuur niet over kon slaan.

Vermoedelijk brandstichting
De afgelopen maanden hebben er veel autobranden plaatsgevonden in Deventer. Veel van deze branden hebben vermoedelijk met brandstichting te maken. Ook bij deze autobrand aan de Koningin Julianastraat, waar vlakbij een beveilingscamera hangt, is dat het geval. De hoop is dat er op de camerabeelden iets bruikbaars te zien is dat bij het onderzoek kan helpen. De politie kan op dit moment namelijk ook nog niet zeggen of er sprake is van een verband tussen de verschillende branden.

Heb je tips of beelden van autobranden? Gefilmd met uw mobiele telefoon of via een beveiligingscamera? Ziet u daarop verdachte personen in de buurt van een auto? Neem dan contact op met de politie. Op het tipformulier op politie.nl kun je beeldmateriaal toevoegen. Ken je iemand waarvan je vermoedt dat die persoon betrokken is bij de branden? Meld dit dan. Dit kan ook anoniem via 0800-7000. Je kunt ook bellen via het landelijke telefoonnummer van de politie: 0900-8844 (lokaal tarief).

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...