Anton Pieck Winterfestijn 2020 afgelast.

FOTO: Archief. Er is lang nagedacht over een vereenvoudigde versie die aan de RIVM richtlijnen zou kunnen voldoen. Helaas hebben we de conclusie moeten trekken dat zoiets niet haalbaar is.

In verband met de ontwikkelingen rond corona en de geldende veiligheidsmaatregelen van overheidswege, heeft het bestuur van Stichting Theater Langs de IJssel, in overleg met Natuurlijk Olst, Stichting Recreatie en toerisme Olst-Wijhe (STROW) en andere medeorganisatoren, helaas moeten besluiten het Anton Pieck Winterfestijn af te lasten. Dit stond gepland op zaterdag 12 december 2020. Na diverse gesprekken en het bedenken van allerlei alternatieven zijn we toch tot de conclusie gekomen dat het niet mogelijk is om de veiligheid van deelnemers en bezoekers te kunnen waarborgen.

Belangrijk is dat dit evenement alleen door mag en kan gaan als de gezondheid en veiligheid van iedereen gegarandeerd kan worden en iedereen zich ook kan houden en houdt aan 1,5 meter afstand. Het Anton Pieck Winterfestijn trok de laatste jaren meer dan 3000 bezoekers naast de 200 medewerkers zoals; spelers, koren, dansgroepen, vrijwilligers, standhouders etc..

We hopen dat we in december 2021 het virus onder controle hebben zodat we dan met een nog uitgebreider en sfeervol Anton Pieck Winterfestijn terug kunnen komen. Wij danken iedereen die heeft meegedacht of zijn of haar medewerking al had toegezegd.

Stichting Theater Langs de IJssel is intussen alweer gestart met de voorbereidingen van de IJsseltheaterfietstocht 2021 in het laatste weekend van mei.

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...