41 Garde, show en karaktersdansen op 2e Dynamite-Deurzakkers Dansfestival!

Zondag 3 maart is de 2e editie van het Dynamite-Deurzakkers Dansfestival in het Hof van Salland, Dorpsstraat 30 te Diepenveen. De opening is om 11.00 uur en de prijsuitreiking zal rond 17.00 uur zijn.

Na een succesvolle eerste editie in 2023 heeft iedereen er weer zin in. In totaal worden er 41 verschillende dansen uitgevoerd door 8 verschillende dansgroepen. De dansgroepen zijn verdeeld over 17 klassen, van minioren tot hoofdklasse. Er wordt gedanst in verschillen stijlen: garde, show en karakter en  zowel solo, in duo als in groepen. Natuurlijk wordt er met veel lol gedanst, maar er is zeker ook een jury die alle dansen beoordeelt. Naast de reguliere prijzen is er een wisselbokaal voor de danser/danseres/dansgroep met de meeste star quality.

De dansgroepen zijn afkomstig uit Groningen, Gouda, Deventer, Noordwijk, Enschede, Zwolle, Neede, Vaassen en Doesburg! Dus ook van ver buiten de regio. Dynamite is de dansgroep van carnavalsvereniging De Deurzakkers uit Deventer. Dynamite heeft op dit moment minioren, junioren en een jeugdgarde. Wekelijks trainen zij en door het jaar heen dansen zij op diverse festivals en tijdens verschillende activiteiten.

Entreeprijzen: € 3,50 voor volwassen, € 2,00 voor kinderen tussen 4 en 12 jaar.

Kijk op www.deurzakkers.nl voor het gehele programma en de tijden.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Raalte maakt afspraken met provincie over windenergie

Het college van B&W stelt aan de gemeenteraad voor om afspraken te ...