NS informatie dit weekend

Er komt winterweer onze kant op met flinke sneeuw, ijzel en harde wind. Om de reiziger een betrouwbare en veilige reis te bieden rijdt de NS ook op zondag 7 februari met minder treinen. Door minder treinen te rijden, ontstaat er meer ruimte op het spoor. Dit geeft NS en ProRail de kans om mogelijke problemen op te lossen. We adviseren reizigers om vlak voor vertrek de reisplanner op NS.nl of de NS-app te raadplegen voor de meest actuele reisinformatie.

Wat betekent dit voor de reis?
We rijden ongeveer 80% van de treinen en op vrijwel alle trajecten rijden minimaal twee treinen per uur, soms vier treinen per uur. Bij ProRail staan extra monteurs en hulp­locomotieven klaar. Ondanks de genomen voorzorgs­maat­regelen kunnen treinen uitvallen of vertraging ontstaan. NS en ProRail werken er hard aan om eventuele problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

Ga goed geïnformeerd op reis!
Vanwege corona is het advies van de overheid om alleen gebruik te maken van het Openbaar Vervoer voor noodzakelijke reizen. Ondanks het rijden van minder treinen en de voorzorgs­maat­regelen kan het winterse weer tot hinder leiden voor treinreizigers. Wij adviseren je om de weer­berichten goed in de gaten te houden en kort voor vertrek uw reis te plannen op ns.nl of met de NS-app.

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...