De Luttenberg Top 700 Live op RTV Raalte & Airplay!

Luttenberg bestaat dit jaar 700 jaar. Om dit te vieren is het al het hele jaar feest in het Sallandse dorp! Om dit heugelijke feit extra kracht bij te zetten zal in de aanloop van het Luttenbergs feest een heuse “Luttenberg Top 700” gedraaid gaan worden. De afgelopen maanden is de organisatie met de Luttenberg top 700 in samenwerking met RTV Raalte en Airplay Media druk bezig geweest om alle stemmen te verzamelen en alle voorbereidingen te treffen om de Elckerlyc van 4-8 augustus om te dopen tot een heus Top700 café!

Deze lijst zal live vanuit de Elckerlyc gepresenteerd worden door een combinatie van bekende Luttenbergers en presentatoren van Airplay & RTV Raalte. Daarnaast zal de gehele lijst zowel op radio als TV uitgezonden worden door de gezamenlijke omroep van Airplay en RTV Raalte. De uitzending begint zaterdagochtend om 09:00 en zal eindigen op woensdag 8 augustus om 18:00. In alle tussenliggende dagen zal de Luttenberg top 700 van 09:00-23:00 uitgezonden worden.

Het Luttenberg Top700 café zal dagelijks van 13:00-23:00 geopend zijn om luisteraars/gasten te ontvangen. Dus kom gerust langs om de mooiste platen te horen in een prettige atmosfeer onder het genot van een drankje!

Het gezamelijk radiokanaal van RTV Raalte & Airplay Radio is te ontvangen op 105.1 & 105.7FM of via streams op www.airplayradio.nl of www.rtvraalte.nl.

Het TV is digitaal te bekijken via Ziggo: Kanaal 45 & KPN: Kanaal 1394

Over Salland TV

x

Check Also

Lokaal FNV Vechtdal bijeenkomst

Lokaal FNV Vechtdal organiseert een bijeenkomst voor medewerkers in  de Verpleegtehuizen, Verzorgingstehuizen ...