Vrijdagavond 11 september werd rond middernacht een overval gepleegd op een snackbar aan de Assendorperstraat in Zwolle.

Zwolle – Overval op snackbar

Toen een medewerkster de zaak wilde afsluiten, doken er twee onbekende mannen op die haar onder bedreiging van een vuurwapen gelijkend voorwerp dwongen de inhoud van de kassa af te geven. De mannen gingen er met de kassalade lopend vandoor.

Het gaat om twee vermoedelijk donker getinte mannen die beide in het donker gekleed waren en bivakmutsen droegen. Eén van de mannen is ca. 1.80 lang. Hij droeg een wijde, donkere broek en een donkere jas van een gladde stof. De politie wil graag in contact komen met mensen die vlak voor de overval bij of in de buurt van de snackbar zijn geweest.

Zo was er vlak voor de overval een (echt)paar en een jonge vrouw in de zaak. Wellicht dat zij meer kunnen vertellen over de twee daders die mogelijk al enige tijd in de buurt van de snackbar hebben rondgehangen. Tevens werd in de buurt van de snackbar een man op een scooter gezien. De man droeg een zwarte’pothelm’. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Ribs en Blues dag 1

Op de eerste dag van het 25-jarige jubileum van het Raaltese festival ...