Verkoop evenement Franciscushof Raalte

Op zaterdag 6 juni organiseert de gemeente Raalte samen met projectontwikkelaar Nijhuis Bouw een verkoop evenement voor nieuwbouwplan Franciscushof. Dit plan krijgt een landelijke, groene uitstraling en een ruime opzet. In de verschillende deelprojecten komen in totaal 350 woningen in uiteenlopende types. Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 14.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen in de groene wijk Franciscushof. Er is een informatiepunt waar de gemeente Raalte informatie geeft over de vrije kavels. Nijhuis Bouw geeft informatie over de verschillende typen woningen in het project. Voor de kinderen staat er een springkussen klaar.

Nijhuis Bouw start in mei met de bouw van Hoogh Raalte en viert dit feestelijke moment tijdens het verkoop evenement om 11.30 uur met de kopers. Andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om dit heugelijke moment mee te vieren. In de deelplannen de Terpen en de Singel is ruimte voor 57 vrije kavels, waarvan een deel inmiddels al is verkocht en bebouwd. De kavels worden verkocht door de gemeente Raalte. Er zijn nog diverse kavels beschikbaar. In de Singel is een flexibele verkaveling mogelijk. Dat betekent dat de koper zelf kan bepalen hoe groot de kavel wordt.

Nijhuis Bouw bouwt in deelplan Veldhof 43 woningen onder de naam Hoogh Raalte, waaronder rij- en poortwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. De woningen worden gebouwd op een terp. Een aantal woningen is nog beschikbaar. Vorige week zijn er bij werkzaamheden een paar stukjes asbest gevonden. Deze zijn niet aangetroffen op de locaties waar de woningen komen, maar in het deel waar de groene ruimte is gepland. De gemeente onderzoekt op dit moment of er meer asbest ligt en heeft de locatie afgezet met hekken om risico’s uit te sluiten.

 

 

 

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...