Zwembad de Tippe verwelkomt 25.000e bezoeker van het seizoen

Op de heetste dag ooit gemeten in Nederland werd bij zwembad de Tippe de grens van 25.000 bezoekers gepasseerd. De eer was dit zwemseizoen aan Wim Hulsman uit Heino. De familie Hulsman is een een trouwe bezoeker van het openluchtzwembad in Heino en vandaag kwam vader Wim samen met dochter Janne ook afkoeling zoeken in het Heinose openluchtzwembad.
Uit handen van Henry Bronkhorst, directeur van Sportbedrijf Raalte, ontving Wim een gratis zwemabonnement voor het zwemseizoen 2020. Namens Stichting Vrienden van de Tippe werd door bestuurslid Helga Baars een cadeaubon voor Proeflokaal Buuffie’s aangeboden.

Henry Bronkhorst geeft aan dat hij het fantastisch vindt om te zien hoe het personeel van Sportbedrijf Raalte en alle vrijwilligers van Vrienden van de Tippe elke dag weer van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat met zoveel enthousiasme samenwerken. “Met hun inzet bieden zij een groot aantal bezoekers uit Heino en omgeving in de zomer zwemplezier en verkoeling. Dat zoveel mensen net als Wim en Janne de weg naar het zwembad weten te vinden, is wat mij betreft echt een compliment voor al die collega’s en vrijwilligers die daar zo betrokken bij zijn!”

Openingstijden zwembad
Zwembad de Tippe is nog tot en met zondag 1 september geopend. Tijdens de schoolvakantie (t/m 25 augustus) zijn de openingstijden verruimd en kan iedereen zwemmen op maandag van 12:00-20:00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 06:45-20:00 uur en op zaterdag en zondag van 12:00-17:00 uur.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...