Zingende Badmutsen naar Seniorenmiddag Iesselzotten

Op zaterdag 16 februari organiseert de Prinsengarde van C.V. “Iesselzotten Olst” een carnavalsmiddag voor de senioren van Olst en omgeving. Met het optreden van de Zingende Badmutsen zijn de carnavalsvierders verzekerd van een plezierige middag op de Marke van het Averbergen. Het optreden van deze groep dames was vorig jaar een groot succes.

Sinds 2017 is in Olst het theateratelier ToiToiToi gevestigd. Bij de opening waren ook de Zingende Badmutsen aanwezig. Een groep dames in jaren ’50 zwemkledij. Zij vermaakten het publiek inmiddels al eens tijdens het Olsterfeest met hun smartlappen en andere herkenbare liedjes. Het thema water is daarbij onlosmakelijk verbonden met de Zingende Badmutsen. Inhaken en meezingen is absoluut niet verboden tijdens hun optredens. De dansgroep van de vereniging, de Iesselstars, zullen deze middag ook weer hun kunnen tonen.

Het lukt de Prinsengarde van de carnavalsvereniging ieder jaar weer om voor de rijpere carnavalsvierders een gratis middag te organiseren. Dankzij Plus Vermaning, Bakkerij van Rijssen en Carinova is er voor iedere bezoeker een gratis kop koffie met krentestoete, 2 consumpties en diverse hapjes. Voorzitter André Smit (de Vorst der Iesselzotten) benadrukt dat carnaval voor iedereen toegankelijk moet zijn, voor jong en oud. Daarom zijn de evenementen tijdens het carnavalsweekend voor iedereen gratis toegankelijk. Zo ook deze middag voor de senioren.

De middag begint om 14.30 uur (zaal open om 14.00 uur). De afgelopen jaren was de Marke altijd goed gevuld, dus kom op tijd. Na afloop vragen de Oud-Prinsen om een vrijwillige bijdrage.

Het artikel Zingende Badmutsen naar Seniorenmiddag Iesselzotten verscheen het eerst op Salland1.

Over Salland TV

x

Check Also

Lokaal FNV Vechtdal bijeenkomst

Lokaal FNV Vechtdal organiseert een bijeenkomst voor medewerkers in  de Verpleegtehuizen, Verzorgingstehuizen ...