Najaarsprogramma Deventer Schouwburg 7 september

ZIN IN THEATER

Start kaartverkoop najaarsprogramma Deventer Schouwburg

Anders dan normaal, maar veilig en vertrouwd genieten van de mooiste voorstellingen en concerten. Gezellig een glas drank of kop koffie mee de zaal in is geen probleem. Wie heeft daar nu geen ZIN in…

Het kan weer in de Deventer Schouwburg. Op het programma staan 75 voorstellingen in de maanden september t/m december in alle genres, voor ieder wat wils. De verkoop start op maandag 7 september om 11.00 uur. Vrienden van de Deventer Schouwburg kunnen zelfs zaterdag 5 september al kaarten kopen!

Grote namen en pareltjes

Grote cabaretnamen (o.a. Jandino Asporaat, Pieter Derks, Javier Guzman), mooie toneelvoorstellingen van gerenommeerde gezelschappen als Toneelgroep Oostpool, het Noord Nederlands Toneel en het Nieuwe Utrechts Toneel. Een bijzonder kameropera van KASKO (voorheen Kameroperahuis) uit Zwolle en traditiegetrouw dans van Introdans die zich voor AMAZING ASIA laten inspireren door Azië,. Op 24 en 25 december bieden de mannen van Släpstick in Häppy Hour ruim een uur variété op het hoogste niveau voor het hele gezin. Het kerstuitje voor 2020!

Bijzondere projecten

Dit najaar is er in de Schouwburg aandacht voor de staat van ons land en wereld. Lucas de Man brengt een live onderzoeks-performance over de toekomst van de democratie. Jan Terlouw plaatst de actualiteit in perspectief in de unieke reeks De wereld van Jan Terlouw.

En Amerikaanse stand-up comedian Greg Shapiro legt op zijn eigen wijze de Amerikaanse verkiezingen uit in Leaving Trumpland.

Veilig naar het theater

Onze portiers heten u als vanzelfsprekend met een glimlach welkom en daarna begeleid een gastvrouw of heer u vrolijk door de avond heen. We maken er samen met u, met de 1,5 meter voor ogen, een aangename avond van.

In verband met de geldende overheidsmaatregelen is de schouwburg zo ingericht dat bezoekers 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen houden. Dit betekent dat er geen 780 maar 220 bezoekers per voorstelling in de Grote Zaal kunnen. De kleine zaal is ingericht als een gezellige huiskamer waar 56 bezoekers kunnen genieten van intieme kleinschalige voorstellingen en concerten. Een aantal voorstellingen wordt twee keer per avond gespeeld zodat toch zo veel mogelijk bezoekers op een veilige manier kunnen genieten van theater.

In de zalen van de schouwburg wordt gebruik gemaakt van gefilterde lucht van buiten die niet circuleert. De lucht wordt via het afzuigsysteem weer naar buiten afgevoerd. De luchtventilatie staat ingesteld op vol vermogen, bedoeld voor een volle zaal, terwijl de zalen voor maximaal 30% gevuld zijn.

Programmering tot en met december

Door de voortdurend veranderende situatie in Nederland omtrent het coronavirus is landelijk besloten het theaterseizoen 2020-2021 op te splitsen en te beginnen met de verkoop van de voorstellingen t/m december 2020. In de loop van het najaar zullen afhankelijk van de situatie voorstellingen van voorjaar 2021 in de verkoop gaan. Voor voorstellingen die verplaatst zijn van dit voorjaar naar 2021 kan je al wel kaarten kopen.


Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Lokaal FNV Vechtdal bijeenkomst

Lokaal FNV Vechtdal organiseert een bijeenkomst voor medewerkers in  de Verpleegtehuizen, Verzorgingstehuizen ...