Op woensdag 15 mei a.s. organiseert Carinova Steunpunt Mantelzorg voor jonge mantelzorgers uit de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Raalte en Deventer een workshop graffity.

Workshop graffity voor jonge mantelzorgers

Deze activiteit is bedoeld voor jonge mantelzorgers vanaf groep 8 die na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs gaan en die jonger zijn dan 16 jaar. De workshop vindt plaats in het Carinovagebouw, Arkelstein 2, 8103 PA in Raalte en duurt van 18.30 – 21.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Graag opgeven vóór 8 mei a.s. bij Rinie van de Hoek of Marijke Leutscher via tel. 0900 86 62 of per mail via r.vandehoek@carinova.nl en via m.leutscher2@carinova.nl. Deze activiteit werd mede mogelijk gemaakt door Rotary Deventer.

 Wat moet je nog weten : Het vervoer moet je zelf regelen. Maar houd wel rekening met de ruimte, want dat wat je gemaakt hebt, gaat weer mee terug! Doe verder hele oude keren aan, want verven zonder te knoeien lukt niet. En de verf krijg je niet meer uit je kleren! Geef je snel op, want er is plek voor 25 man!

Jonge mantelzorgers: Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren bij wie er thuis iemand extra zorg nodig heeft. Dat kan zijn een ouder, broer of zus met een ziekte, een beperking of met psychische- of verslavingsproblemen. Een kwart van alle jongeren zorgt voor een familielid. De aandacht binnen het gezin van deze jongeren gaat vaak uit naar het familielid dat extra zorg nodig heeft. Voor de jonge mantelzorgers is er dan minder aandacht. Zij blijven vaak alleen met hun zorgen. Maar 15 mei staan zij in het middelpunt!

Over Salland TV

x

Check Also

Zweten bij obstacle run tijdens het Sportfestival Olst

Zaterdag 8 juni kunnen sportievelingen zich weer naar hartenlust in het zweet ...