Wordt Mira uit de Gemeente Deventer de beste junior thuisbakker van Nederland?

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids gaat weer beginnen. Onder leiding van presentator Plien van Bennekom gaan zes bakduo’s aan de slag met de verschillende opdrachten die juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden voor ze hebben uitgezocht. Deze keer doet ook een deelnemer uit Salland mee, Mira uit de Gemeente Deventer.

Over Mira
Mira is een trouwe kijker van Heel Holland Bakt Kids. Bakken doet ze meestal met haar tante of moeder. Samen met haar moeder Ebru gaat ze haar bakkunsten laten zien. Mira bakt niet alleen graag maar ze houdt ook van muziek luisteren en ze zit op pianoles. In haar vrije tijd knutselt ze graag, maakt ze sieraden en verzint ze spelletjes. Mira woont samen met haar ouders en haar jongere broertje. De ouders van Mira zijn beiden van Turkse afkomst. Haar vader komt uit het stadje waar het gerecht baklava vandaan komt, het lievelingstoetje van Mira.

Heel Holland Bakt Kids is te zien vanaf zaterdag 30 september om 19.20 uur bij MAX op NPO Zapp. De finale is op 28 oktober. We hopen natuurlijk dat Mira en haar moeder het erg ver zullen schoppen! Op de website van Heel Holland Bakt Kids vind je meer informatie over het tv-programma.

Foto: Omroep Max

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...