Word ook een Hersenheld

Logo

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen, want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal.
De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Nu en in de toekomst. We zetten niet in op één aandoening, maar investeren breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen, of genezen. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en zetten we ons in voor betere patiëntenzorg.

In de week van 27 januari t/m 1 februari gaan er weer heel veel collectanten de straat op om geld in te zamelen. Al deze collectanten zijn onze Hersenhelden, want hoe meer collectebussen onderweg hoe meer opbrengst en dat betekent meer onderzoek en voorlichting. Word ook een Hersenheld en maak van je wandelingetje een heldendaad. Elke voordeur is een kans….we kunnen jouw hulp in je eigen buurt goed gebruiken. Aanmelden kan via www.hersenstichting.nl


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...