Wijhe maakt zich op voor Wiejese Diekdaegen

Dertig jaar geleden begon het als een bescheiden initiatief om de Wijhese kermis in stand te houden, ondertussen in het uitgegroeid tot een groots feest waar iedereen zich laat onderdompelen in gezelligheid. Vanaf 31 augustus tot en met 3 september barst het weer los in het 1063 jaar oude dorp.

”Het belangrijkste is dat je er bent en meegeniet van de sfeer”, aldus de organisatie op hun website. ”Er is voor iedereen wat te beleven, dus doe vooral mee aan een van de vele activiteiten of geniet gewoon van alle levendigheid. Het maakt niets uit of je nu uit Wijhe komt of van daarbuiten.”

Veel afwisselende activiteiten
Vanaf donderdag 31 augustus starten een aantal vaste onderdelen, zoals ‘Leven in de Brouwerij’ in het park. Hier kun je genieten van gezelligheid, muziek en heerlijke drankjes. Terug van weggeweest is ‘De sterkste man’, een spektakel dat je absoluut niet wilt missen! “Ook hebben we ‘Smaek in het Park’, waar je kunt proeven van de lekkerste gerechten uit de regio. Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten te beleven op en rondom het van Dedemplein en in de Langstraat”, laat de organisatie weten.

Feesten doe je samen
De organisatie van de Wiejese Diekdaegen hebben dit jaar wederom alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijk feestweekend van te maken, maar om daarin te slagen hebben ze jouw hulp nodig! Vergeet daarom niet je enthousiasme en goede vibes mee te brengen, want goed feesten doe je samen. Muziek kan natuurlijk ook niet ontbreken. Onder andere Bökkers treedt op tijdens de eerste dag van het festival. Erwin Nyhoff is zaterdagmiddag te bewonderen.

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...