Welle terras tijdelijk gesloten door hoog water IJssel

Het terras van De Tobbe aan de IJssel in Deventer, heeft zijn deuren tijdelijk moeten sluiten. Ditmaal niet door de nieuwe maatregelen, maar door het hoge water. Cafe de Alm in Deventer heeft evenals De Bisschop en Davo Bierbrouwerij de deuren tijdelijk moeten sluiten door coronagevallen.

Dat het water hoog staat dat ziet iedereen, dit heeft te maken met de hevige regenbuien van de afgelopen tijden. Vervelend genoeg wordt er komende tijd nog meer regen verwacht. Dit is de tweede grote klap voor de familie Andree, nadat het terras in juni ook zes weken moest sluiten.

Daarbij komt ook nog dat het cafe De Alm, wat ook in handen is van de familie Andree, ook de deuren moet sluiten in verband met een coronabesmetting binnen in het bedrijf. Daarnaast heeft de Bisschop ook aangekondigd de deuren tijdelijk te gaan sluiten, dit ook omdat er een coronageval is binnen het bedrijf. Datzelfde geldt ook voor Davo Deventer, die op hun facebook account hebben aangegeven het pand tijdelijk te gaan sluiten.

Waterstand

Waar momenteel de waterstand 4 meter boven NAP staat, is de verwachting dat de waterstand van de IJssel de komende dagen gaat stijgen richting de 4,70 meter boven NAP.

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen blijft behouden!

Afgelopen januari werd door het bestuur van Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen ...