Vlogger Kakhiel bezocht Raalte…

De bekende Nederlandse vlogger ‘Kakhiel’ bezocht onlangs Raalte. Daar maakte hij zijn 126ste vlog. Raalte is één van de vele stedenen dorpen die de vlogger bezocht en in de video geeft hij zijn kijk op bijzondere dingen die hij aantreft bij zijn bezoek.

Misschien is Kakhiel wel de bekendste onbekende Nederlander. Want de man achter deze naam wenst anoniem te blijven. Al ruim 10 jaar bestookt het internetfenomeen Nederland met gortdroge creaties. En het wordt gewaardeerd! Met 138.000 volgers op Twitter, ruim 20.000 abonnees op YouTube en 441.000 op Facebook kent hij vele trouwe fans van zijn creaties.

Verantwoord kinderachtig
Wat ooit begon als humor vanuit de bewerkingen van plaatjes uit oude voetbaltijdschriften resulteerde in een echte eigen app welke een half miljoen keer in gedownload ondertussen. Zelfs zijn boek kende de weg naar de boekhandel. Gehuld in anonimiteit, struint hij de straten af voor zijn welbekende foto’s met tekstballonnen, die vervolgens, door jong en oud, tienduizenden keren bekeken en gedeeld worden.  

Tijd om naar zijn recente creatie van Raalte te kijken…

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Het overbrengen van je merkidentiteit naar de klant

In een wereld waarin consumenten steeds meer keuzemogelijkheden hebben, is het essentieel ...