Van Wonderen: “Over het algemeen zijn we tevreden waar we staan”

Een enigszins bijzondere open training van de Go Ahead Eagles. Het was de eerste training na een mini-vakantie van vijf dagen en de nieuwe aanwinst Isac Lidberg trainde voor het eerst mee. Zoals verwacht bij een opentraining waren er ook een aantal supporters aanwezig.

“De aanloop is zoals een voorbereiding is natuurlijk, met veel jeugdspelers, veel stagespelers en ook een vaste kern en daarin ben je bezig een goede mix te maken om die klaar te stomen voor de eerste wedstrijd van het seizoen”, aldus Van Wonderen over de voorbereiding voor dit seizoen.

“We zijn nog opzoek naar een keeper, een spits, een centrale middenvelder en een buitenspeler.”

Wel heeft Go Ahead Eagles kenbaar gemaakt opzoek te zijn naar Eredivisie waardige spelers die het team kunnen versterken. Oud Eagles spelers Randy Wolters en Thomas Verheydt postten allebei een foto wat gelinkt werd aan Eagles. Maar Van Wonderen gaaf aan dat de club niet bezig is met de oud spelers. “We zijn nog opzoek naar een keeper, een spits, een centrale middenvelder en een buitenspeler.”

Lidberg

Deze training was ook de allereerste voor de nieuwe Zweedse spits Isac Lidberg. “Isac is een jonge talentvolle speler en wij zien hem als een enorme getalenteerde potentiële speler voor nu maar ook met name voor de toekomst. Wij denken dat hij kan uitgroeien tot een goede speler en daarbij geven wij hem uiteraard de tijd om te ontwikkelen”, geeft een positief gestelde Kees Van Wonderen aan. Ook de aanwezige supporters waren positief, maar er moet nog wel het een en ander gebeuren. Zo gaf een supporter aan veel vertrouwen te hebben in Paul Bosvelt en Alex Kroes. Een andere supporter gaf aan dat er nog wel een goede keeper ontbrak evenals een goede spits. Maar over het algemeen waren de supporters toch positief met de selectie tot nu toe.

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Nieuwe serie “Wij zijn Nedersaksen” op RTV Oost

Mooie ontmoetingen in de provincie over taal, cultuur en geschiedenis van Overijssel ...