Twee inwoners van Olst-Wijhe geridderd

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen, op vrijdag 24 april 2015, ontvangen twee inwoners van Olst-Wijhe een Koninklijke Onderscheiding.

Mevrouw J.W. (Jacquelien) van Tartwijk-Schoppers uit Wesepe: Jacquelien van Tartwijk is benoemd tot Lid in de Ridderorde van Oranje Nassau. Jacquelien van Tartwijk wordt gekenschetst als een duizendpoot met een hart van goud en een rolmodel in de gewenste participatiemaatschappij. Zij is onderscheiden voor haar vrijwillige activiteiten als bestuurslid van de Stichting Peuterspeelzalen Olst-Wijhe (en de voorgangers daarvan), als diaken van de Protestantse Gemeente Wesepe, als lid van de Wmo-Adviesraad en als mantelzorger.

Van_Tartwijk_1_001

 

 

 

 

 

 

De heer A. (Arie) Oeseburg uit Boskamp: Arie Oeseburg is benoemd tot Ridder in de Ridderorde van Oranje Nassau. Hij is onderscheiden voor zijn totaal aan verdiensten/nevenverdiensten als gemeentesecretaris/algemeen directeur en voor zijn inzet/activiteiten op het maatschappelijk vlak. Zo wás hij lid en voorzitter van het Amateur Voetbalparlement van de KNVB/nu de Verenigingsraad, districtsleider van de afgevaardigden district oost van de KNVB, lid klankbordgroep Euro 2000, voorzitter coördinatiekamer KNVB, lid stuurgroep bestuurlijke vernieuwing KNVB en bestuurslid van de Vereniging van Gemeentesecretarissen.

En ís hij tot op heden landelijk afgevaardigde KNVB voor het amateurvoetbal, bondsafgevaardigde KNVB, lid van het AVBV-overleg KNVB, voorzitter van de agendacommissie amateurvoetbal KNVB, voorzitter van de Verenigingsraad van de amateurselectie van de KNVB en secretaris/penningmeester van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, afdeling Overijssel en secretaris/penningmeester van de Stichting De Overijsselse Ombudsman.

Arie_Oeseburg

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...