Trainingspakken voor alle 1086 spelende en trainende leden van Rohda Raalte vanwege sponsordeal

Er is al langere tijd een wens om alle spelers en trainende leden van Rohda Raalte een trainingspak beschikbaar te stellen. Met name voor de wat lager spelende teams. Zij hebben vaak geen gesponsorde/uniforme trainingspakken of moeten het met reeds gebruikte trainingspakken doen. In dat kader zou het toch gaaf zijn dat Rohda Raalte kan regelen dat ieder team en ook de trainende leden er hetzelfde bij lopen qua trainingspakken? Daarmee kan het volgende worden bereikt:

  • Verschil wegnemen tussen teams, met name tussen selectie en niet selectie-teams:
  • Iedereen is gelijk, met elkaar en voor elkaar (= doelstelling van het Rohda Raalte 2.0. beleid)
  • Creëren uniformiteit binnen de vereniging
  • Verder verbeteren uitstraling van de vereniging
  • Bestaande sponsoren zullen minder vaak benaderd worden met de vraag of zij een team willen sponsoren wat voor hen prettiger is.

Met bovenstaande in gedachten hebben wij als Sponsorteam de afgelopen maanden gezocht naar financiële mogelijkheden om een passende oplossing te vinden voor deze actie. Een zeer uitdagende opgave maar vandaag kunnen we jullie eindelijk zeggen: Het is gelukt!

Met ingang van het nieuwe seizoen ontvangen alle 1086 spelende en trainende leden, van de F-league tot en met het Walking Football, een trainingspak dat grotendeels wordt gesponsord door Azerty.

Om de actie financieel rond te kunnen krijgen wordt hiernaast een kleine jaarlijkse bijdrage gevraagd van ieder lid. Rohda Raalte brengt het eerste seizoen deze verhoging niet in rekening als tegemoetkoming richting haar leden voor het feit dat er dit seizoen zo weinig gevoetbald kon worden. De 1e kleding bijdrage wordt dus pas in seizoen 2022-2023 als onderdeel van de contributie geïncasseerd.

Rohda Raalte staat stil bij de fantastische sponsor die dit grotendeels mogelijk maakt en wederom zijn nek flink uitsteekt: Azerty! Jeroen te Wierik heeft als oud-voetballer, vader van voetballende kinderen, vrijwilliger en directeur van Azerty al vele jaren een warme band met Rohda Raalte. Rohda Raalte is dan ook heel blij dat wij hem bereid hebben gevonden om deze geweldige, maar kostbare actie mogelijk te maken.

Azerty heeft de intentie uitgesproken om zich voor tenminste 4 jaren te committeren. Jeroen is blij dat hij de club op deze manier kan helpen. De Azerty missie is Only the Best en dat geldt voor ALLE teams binnen het bedrijf. Azerty vindt het extra geweldig om deze missie te koppelen aan ALLE teams van Rohda Raalte

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Het overbrengen van je merkidentiteit naar de klant

In een wereld waarin consumenten steeds meer keuzemogelijkheden hebben, is het essentieel ...