Thrillerschrijver Corine Hartman in Wijhe

Op woensdag 11 mei is de bekende thrillerschrijfster Corine Hartman hoofdgast van het Literair Festival Wijhe. Locatie: het Langhuus in Wijhe. Ook zijn er optredens van auteur Sylvia Huberts en rapper Donutcare.

Met boeken als Hij volgt je, Bloedlijn, Doodskopvlinder en Als de dood werd ze een van de meest geliefde thrillerschrijvers in het Nederlandse taalgebied. Corine Hartman situeert haar meest recente boek in de regio waar ze zelf woont, de Achterhoek. Het Literair Festival Wijhe op woensdag 11 mei begint om 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10,–.

Corine Hartman: “De dode die niet werd gemist gaat onder meer over naoberschap, over hoe belangrijk het is er voor elkaar te zijn. Het boek past denk ik goed in deze tijd waarin er al zoveel aan de hand is, en je soms even wilt verdwijnen in een verhaal met herkenbare personages met wie je meeleeft.”

Op het programma staat verder een optreden van prozaschrijfster Sylvia Huberts. Zij is onder andere bekend van Wat als we niet waren betoverd. Het klarinetensemble van de Wijhese Harmonie zorgt voor de muzikale omlijsting en verder zijn er optredens van rapper Donutcare, liedjes van troubadour Thom Letteboer en gedichten voorgedragen door Irene Ziegelaar.

Het Literair Festival Wijhe wordt georganiseerd door de Bibliotheek Salland, vestiging Wijhe en de Stichting Vrienden van de Wijhese Bibliotheek. Het festival vindt plaats in het Langhuus aan de Langstraat nummer 29. De toegang bedraagt € 10,–. Reserveren is mogelijk via www.bibliotheeksalland.nl/lfw; ook kunnen ter plekke kaarten worden gekocht.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Nieuwe serie “Wij zijn Nedersaksen” op RTV Oost

Mooie ontmoetingen in de provincie over taal, cultuur en geschiedenis van Overijssel ...