Tavenu zorgt voor hilarische Bruiloft

Afgelopen weekend was ‘t Langhuus het podium voor de voorbereidingen van het huwelijk van Cor en Linda. De zaal onderging een transformatie tot een huiselijke setting met een prachtige tuin waar de gasten, voorzien van corsages, hun plek vonden voor de klucht ‘Bruidzilla’. Voorafgaand aan de bruidsperikelen trakteerde Young Tavenu met ‘De Oefenruimte’, een kijkje in het leven van een band.

Jeugdig Talent op Podium
Zes jeugdige spelers, waarvan vier debutanten, namen het publiek mee naar hun kraakpand waar ze repeteerden voor optredens. Van boze buren tot discussies over muziek, het publiek beleefde het allemaal.

Huwelijksgeluk en Debutanten
Daarna was het de beurt aan de volwassen spelers. Op het podium ontvouwden de avonturen van Cor en Linda zich, met alle strubbelingen die komen kijken wanneer een verloofde verandert in een Bruidzilla. Het publiek werd meegenomen op hun reis naar het huwelijk – lukte het ondanks werkloosheid en financiële beperkingen? In deze voorstelling waren er twee debutanten en een doorstromer vanuit Young Tavenu, alsook de debuterende regisseuse Renee Pieterson.

Tekst gaat verder onder foto..

Foto door: Jan van Aefst

Feestelijke Afsluiting en Verloting
Rond de 180 bezoekers genoten van de voorstelling, waarbij de vrijdagavond zelfs uitverkocht was. De “trouwreceptie” in het voorcafé van ‘t Langhuus ademde huwelijkssferen, met een goed gebruik van de bar.

Dankbaarheid en Toekomstplannen
Een verloting, met prijzen van lokale bedrijven uit Wijhe, en een hartelijke dank aan de middenstand volgden. De toneelvereniging voelt zich gewaardeerd door de groeiende populariteit en het gestaag stijgende ledenaantal, maar nieuwe leden zijn altijd welkom.
Wil je meespelen in het volgende stuk of deelnemen aan andere activiteiten? Neem contact op met Tavenu en meld je snel aan voor de komende productie.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Nieuwe serie “Wij zijn Nedersaksen” op RTV Oost

Mooie ontmoetingen in de provincie over taal, cultuur en geschiedenis van Overijssel ...