Start kaveluitgifte nieuwbouwplan Lierderholthuis Noord

Wethouder Wout Wagenmans: “De uitgifte van bouwkavels in Lierderholthuis heeft tijdens de crisis lang stilgelegen. De afgelopen jaren is de vraag echter weer toegenomen. In overleg met Plaatselijk Belang wordt de volgende fase van de nieuwe woonwijk nu verder ontwikkeld.” Alle kavels worden uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers, eventueel samen met de medebouwers, zelf hun architect en aannemer mogen kiezen.


Inschrijven

De uitgifte van de kavels gaat via loting. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 24 maart inschrijven via het inschrijfformulier op www.raalte.nl. Inschrijven kan tot en met 14 april 2020.


Informatieavond

De gemeente Raalte organiseert op 24 maart informatieavond over het plan en uitgifteproces. Geïnteresseerden zijn om 19.30 uur van harte welkom in het MFA in Lierderholthuis. Tijdens de informatieavonden is er aandacht voor duurzaam bouwen. Het Energieloket Salland is aanwezig om belangstellenden te informeren over aardgasloos en energiezuinig bouwen.


Uitgifteavond

De kaveluitgifte vindt op woensdag 22 april om 19.30 uur in het MFA in Lierderholthuis plaats. Aan de hand van een loting wordt bepaald wie er daadwerkelijk mag bouwen. Degene die het eerste wordt ingeloot, heeft ook de eerste keuze voor een kavel.

Kijk voor meer informatie over de kavels op www.raalte.nl/bouwkavels.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...