Start kaveluitgifte nieuwbouwplan De Kleine Hagen

Wethouder Wout Wagenmans: “We vinden het belangrijk om in te spelen op de vraag van inwoners. Samen met Plaatselijk Belang hebben we tijdens een aantal bijeenkomsten de woonwensen in kaart gebracht. Dit heeft tot de huidige verkaveling geleid.” Alle kavels worden uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers, eventueel samen met de medebouwers, zelf hun architect en aannemer mogen kiezen.


Inschrijven

De uitgifte van de kavels gaat via loting. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 9 maart inschrijven via het inschrijfformulier op www.raalte.nl. Inschrijven kan tot en met 1 april 2020.


Informatieavond

De gemeente Raalte organiseert op 9 maart informatieavond over het plan en uitgifteproces. Geïnteresseerden zijn om 19.30 uur van harte welkom in het Trefpunt in Laag Zuthem. Tijdens de informatieavonden is er aandacht voor duurzaam bouwen. Het Energieloket Salland is aanwezig om belangstellenden te informeren over aardgasloos en energiezuinig bouwen.


Uitgifteavond

De kaveluitgifte vindt op woensdag 8 april om 19.30 uur in het Trefpunt in Laag Zuthem plaats. Aan de hand van een loting wordt bepaald wie er daadwerkelijk mag bouwen. Degene die het eerste wordt ingeloot, heeft ook de eerste keuze voor een kavel.

Kijk voor meer informatie over de kavels op www.raalte.nl/bouwkavels.

[excerpt] De gemeente Raalte start met de uitgifte van dertien kavels in nieuwbouwplan De Kleine Hagen in Laag Zuthem. Het gaat om fase 2. Het plan biedt ruimte voor drie kavels voor een vrijstaande woning, zes kavels voor een twee-onder-één-kap woning en vier kavels voor geschakelde woningbouw. [/excerpt]


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...