Slachtoffers ongeluk Raalte kwamen van feest, één nog in coma

De vijf slachtoffers van het eenzijdige ongeluk bij Raalte van zaterdagnacht kwamen van een feest in Wijhe. Een van hen wordt in coma gehouden. Dat zegt de vader van één van de slachtoffers. Bij het ongeluk op de N756 bij Raalte raakten in totaal vijf jongeren zwaargewond. Met de andere vier gaat het naar omstandigheden goed.

Vier van de vijf jongens komen uit Raalte, de vijfde komt uit Heino. Het ging rond drie uur zaterdagnacht mis op de Wijheseweg. Tussen Wijhe en Raalte raakte de auto in een flauwe bocht van de weg. De wagen vloog via de middengeleider de weg over, ramde een boom en kwam tegen een tweede boom tot stilstand. Hulpverleners moesten het wrak eerst van de boom trekken, voordat zij bevrijd konden worden.

De vader van een van de slachtoffers kwam aan het begin van de middag naar de plek van het ongeluk. Hij schrok flink toen er midden in de nacht werd aangebeld door de politie. Op de plek zijn de sporen van het ongeluk nog goed te zien. Remsporen zijn te zien, de midden geleider is zwaar beschadigd. Ook is de schors van de boom waar ze tegenaan zijn geknald verdwenen. Overal liggen nog sporen van glas en in de berm ligt een wieldop.

De sporen van het ongeluk zijn nog goed te zien

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...