Skills Heroes finale Entree Horeca bij het Deltion College

Op woensdag 15 februari vindt op het Deltion College de finalewedstrijd Entree Horeca van Skills Heroes plaats: de Nederlandse Kampioenschappen voor het mbo. Studenten van de entreeopleiding Horeca strijden hier om Nederlands Kampioen te worden in hun vakgebied. Twintig studenten in tien teams van Scalda, Albeda, ROC Nijmegen, Zadkine, ROC Midden Nederland, ROC Friese Poort, ROC van Amsterdam, Yuverta mbo, Mbo Amersfoort en het Deltion College maken kans om in de top drie van Nederland te komen. Deltion doet in februari en maart met maar liefst 41 studenten mee aan de finalewedstrijden.

De teams van de entreeopleiding Horeca worden op 15 februari bij het Deltion College door een vakjury beoordeeld. Aan het einde van de dag komen er drie teams als beste naar voren. Op 24 maart vindt de prijsuitreiking plaats in RAI Amsterdam. Daar zal duidelijk worden welk team goud, zilver en brons heeft gehaald. Tijdens de finalebijeenkomst worden aan studenten van meer dan zestig mbo-opleidingen medailles uitgereikt.

Trots ‘Wij zijn ontzettend trots dat wij dit evenement organiseren, samen met ons Skills-team en onze vakleraren. We hopen op een mooie dag, met een toffe (leer)ervaring voor alle deelnemers,’ aldus Joyce Kasteel. Zij is Skills-coördinator op het Deltion College. Voor Deltionstudenten Dayo Ilesanmi en Nashwan Domo is het een thuiswedstrijd.

Skills The Finals Donderdag 23 en vrijdag 24 maart is Amsterdam het centrum van talentvol vakmanschap in Nederland. Op deze twee dagen vindt in de RAI de zevende editie van Skills The Finals plaats, het NK voor beroepen. Ruim 600 finalisten uit het (v)mbo gaan met elkaar de strijd aan in ruim zestig vakwedstrijden om de prestigieuze titel Nederlands Kampioen in hun vakgebied. Skills The Finals 2023 wordt georganiseerd door WorldSkills Netherlands.

Over WorldSkills Netherlands WorldSkills Netherlands zet zich in om jongeren te inspireren en te motiveren voor beroepsonderwijs en vakmanschap. Skills The Finals is één van de jaarlijkse evenementen die in samenwerking met de MBO Raad en SBB wordt ingezet voor de promotie van het beroepsonderwijs.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Wandelen rond havezate Den Berg

Op zondag 24 maart as. organiseert IVN Zwolle e.o. een wandeling rond ...