Sinterklaas doet het dit jaar anders in Wijhe

Ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe heeft een alternatieve manier gevonden om toch voor de kinderen dit jaar, ondanks corona, een leuk Sinterklaasfeest te organiseren. De gebruikelijke intocht gaat niet door, maar er is een alternatief programma gemaakt. Daarover vertelt de Sint zelf in onderstaand bericht.
‘Hier een bericht van Sinterklaas! Helaas kan ik door corona dit jaar niet op de gebruikelijke manier, samen met mijn Pieten, de Sinterklaas-intocht in Wijhe vieren. Niet op die mooie boot, met al die lieve kinderen en ouders. Maar natuurlijk ben ik jullie niet vergeten en kom ik wel dit jaar! Je zult me alleen niet zoveel buiten zien…

Nu heeft de commissie, die mij altijd helpt om alles in juiste banen te leiden in Wijhe, wel wat anders bedacht! Er is namelijk een Facebook-pagina gemaakt, onder de naam SINTERKLAASINTOCHT WIJHE. Hierop kun je mij toch nog volgen als ik in Wijhe ben. Er komen foto’s, filmpjes en nog meer op deze pagina!
De kleurplaat, je weet wel, waar je je mooiste of grootste wens op kunt schrijven, wordt ook gewoon weer naar jullie school gebracht. We zullen ons best doen om ook wensjes echt in vervulling te laten gaan. Op een corona-veilige manier natuurlijk. En misschien krijg jij voor je mooi gekleurde kleurplaat wel een leuk prijsje!

Voor alle Wijhese kinderen die op het speciaal onderwijs zitten is het natuurlijk ook mogelijk om dezelfde kleurplaat te krijgen. Hiervoor kan telefonisch contact opgenomen worden met José Mentink via telefoonnummer 0570-522700.

De kleurplaten en wensjes kun je inleveren in de welbekende Gastvrij Wijhe-bus, die bij Mico Bodywear, Langstraat 37, staat. Deze bus staat voor de winkel van 6 tot en met 20 november.
Verder zou Sinterklaas het heel erg leuk vinden, als er vanaf 6 november, achter elk raam een mooie Sinterklaas of een Piet komt te staan. Dan kunnen jullie door het mooie Wijhe wandelen, om ondertussen al die Sintjes en Pietjes achter de ramen te zoeken.

Aanmelden kan t.z.t. via de Facebook-pagina met foto en adres (net zoals toen met die fantastische berenjacht).
Wij hopen dat we volgend jaar weer op de ‘normale manier de intocht mogen vieren!
Sinterklaas en zijn Pieten.’

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...