Samen Tafelen in Salland op unieke locatie

Op woensdag 15 mei vindt het vijftiende diner van Samen Tafelen in Salland plaats op de eerste etage van Bajo Bouw in Mariënheem. Daar bevindt zich een kantine met de uitstraling van een fraai restaurant. Een locatie zo uniek dat Stichting Doorpakken Salland graag gebruik maakt van de gastvrijheid van de eigenaars om hier te dineren met een groep mensen die eenzaam zijn of financieel minder draagkrachtig.

Samen Tafelen is inmiddels een begrip in Salland. Niet alleen bij de deelnemers, ook bij restaurants en andere bedrijven in de regio die dit maatschappelijk initiatief van harte ondersteunen. Dat nu ook een diner plaats heeft in een bedrijfskantine en medewerkers van Univé Raalte hierbij als vrijwilliger meehelpen,  is veelzeggend over de maatschappelijke verantwoordelijkheid voor elkaar. Naoberschap op bredere schaal!

Mensen die het financieel moeilijk hebben of zich eenzaam voelen zijn van harte welkom om aan te schuiven en om voor slechts € 2,50 van een 3-gangen diner te genieten. Dat is op woensdag 15 mei bij Bajo Bouw aan Het Fiester 1, in Mariënheem. De innloop is van 17.30 tot einde diner om 19.30 uur. Er is plaats voor maximaal 40 personen. Aanmelden kan per mail via tafelen@doorpakkensalland.nl of telefonisch via 06 12626922.

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...