Sallandse Heuvelrug Lichtjeswandeling

Reserveren: LET OP Online aanmelden is verplicht!

https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/lichtjeswandeling-over-de-sallandse-heuvelrug

Muts op, handschoenen aan en genieten van een sfeervolle avondwandeling door de donkere en heerlijk geurende bossen.

Maak een avondwandeling door het sfeervol verlichte bos van de Sallandse Heuvelrug. Op de met lampionnen verlichte route speelt zich het avontuurlijke verhaal af van Sofie van Salland. Een wandeling voor het hele gezin!

Sofie’s Droom

Sofie van Salland groeit op bij haar excentrieke, wijze Opoe in een klein huisje dicht bij het Wildernis-bos. Sofie is een echt natuurkind en tijdens een heel speciale droom leert Sofie de Wilderniswezens kennen. Die geven haar een heel belangrijke boodschap mee: Word wakker! Zorg voor ons, zorg voor de natuur, voor de aarde, en snel een beetje, want anders is het te laat! Ga mee in Sofie’s droom, zie de Groendjins, de Poelsnoes, Fikfaun en Aardreus. Kom in actie in Sofie’s Droomlegioen!

· Kinderen t/m 2 jaar gratis. Let op: Het dragen van baby’s in een draagdoek of draagzak is op eigen verantwoordelijkheid i.v.m. het donker.

· Niet toegankelijk voor mindervaliden en buggy’s/kinderwagens, de wandeling door het bos gaat over ongelijke paden.

· Entree is inclusief een kopje Opoe’s koffie of Grappensap voor de kinderen. Vanaf 16 uur is Opoe Altijdgelijk in Restaurant Buitengewoon Lekker. Wil je haar ontmoeten, kom dan een half uur voordat Sofie’s droom voor jou gaat beginnen naar het buitencentrum.

· Trek stevige schoenen aan en kleed je op het weer

· Neem je eigen lichtje of lampje mee. Let op: fakkels of open vuur is verboden!

· Honden niet toegestaan

Locatie: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281, 7441 GS, Nijverdal Datum: Zaterdag en zondag 14 en 15 december 2018 Aanvangstijd: Vanaf 16.30 uur vertrekt er elke 10 minuten een groep. Tarief: Volwassenen € 6.50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar € 5.00 p.p. E-mail: buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Lokaal FNV Vechtdal bijeenkomst

Lokaal FNV Vechtdal organiseert een bijeenkomst voor medewerkers in  de Verpleegtehuizen, Verzorgingstehuizen ...