Salland-Twente tunnel dicht vanwege regulier onderhoud

Rijkswaterstaat voert ten behoeve van de functionaliteit en veiligheid regelmatig onderhoud uit aan de Salland-Twentetunnel (N35). De werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit onderhouden en bijstellen van alle systemen. Dit kan zijn het reinigen van de camera’s en het verhelpen van kleine elektrische storingen. Van donderdag 14 maart 21.00 uur tot vrijdag 15 maart 05.00 uur vindt dit onderhoud plaats. De tunnelbuizen Zwolle–Almelo en Almelo–Zwolle worden tegelijk afgesloten voor al het verkeer. Er worden omleidingen ingesteld. Rijkswaterstaat verwacht hierbij beperkte hinder.

Omleiding

Het doorgaande verkeer wordt regionaal omgeleid via omleidingsroute U10 vanuit Zwolle en U11 vanuit Almelo. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt (5 tot 10 minuten).

Onderhoudswerkzaamheden
De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...