Een kort overzicht van de politieberichten van afgelopen weekend in de regio Salland.

Salland – Politienieuws 12 en 13 juni

Man bedreigt zijn vriendin
Zondagmorgen is een 35-jarige man aangehouden voor de bedreiging van zijn ex-vriendin, een 26-jarige vrouw uit Deventer. Toen agenten ter plaatse kwamen gedroeg de man zich agressief en hij wilde niet meewerken. Met peperspray kon de man alsnog worden geboeid.

23–jarige bedreigt 79-jarige met vuurwapen
Een 79-jarige man deed aangifte van bedreiging door een 23-jarige man. De 23-jarige man zou de hem bij zijn woning aan de Zandkever hebben bedreigd met een vuurwapen.
De 23-jarige is aangehouden en er werd inderdaad een wapen aangetroffen. Het incident is vermoedelijk een gevolg van een langlopend conflict.

Fietser knalt tegen portier auto
Een 41-jarige vrouw uit Diepenveen is zondagmiddag gewond geraakt nadat ze op de Bokkingshang tegen de portier van een geparkeerde auto was aangereden. De vrouw viel met de fiets en liep een hoofdwond op. Ze is in het ziekenhuis behandeld.

18-jarige molt bushokje

Een 18-jarige man uit Lettele is in de nacht van zondag op maandag aangehouden voor het vernielen van een bushokje op de Koekendijk in Bathmen. Agenten zagen dat de man een baksteen tegen het bushokje aangooide.

Over Salland TV

x

Check Also

Lokaal FNV Vechtdal bijeenkomst

Lokaal FNV Vechtdal organiseert een bijeenkomst voor medewerkers in  de Verpleegtehuizen, Verzorgingstehuizen ...