Een 17-jarig meisje is zondag aan het einde van de middag achtervolgd door een man in een witte auto.

Salland – 17-jarig meisje ontsnapt aan belager bij Fortmond

De onbekende man die haar na een achtervolging opwachtte bij een maïsveld op Fortmond is verdwenen. De politie zoekt getuigen. Het meisje fietste vanaf de Koekoeksweg in Olst richting huis.

Bij de waterzuivering tussen Olst en Den Nul kwam een witte auto achter haar rijden. Ze fietste door naar Den Nul, stak de Rijksstraatweg over richting Fortmond. Daar reed de auto haar voorbij en stopte naast haar. Het meisje is om de auto heen gefietst, richting Fortmonderweg.

Daar haalde de automobilist haar opnieuw in en stopte op een kruising, bij een maïsveld. Op de kruising mocht de automobilist alleen naar rechts. Hij stapte uit en ging op de weg staan. Het meisje draaide daarop direct om en fietste zo snel als ze kon terug. Ze sprak een vrouw aan die ze tegenkwam en ging met haar mee naar huis om de politie te bellen.

De bestuurder van de witte auto is niet meer achterhaald. Hij is van middelbare leeftijd, heeft donker haar met grijze plekjes en een normaal postuur. De politie vraagt iedereen die iets gezien heeft, om contact op te nemen. De politie hoopt op de getuigenverklaring van een man die haar tegemoet kwam bij de waterzuivering en die in de richting van Olst fietste. De politie kunt u bereiken op 0900-8844.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Het Taalcafé in Raalte en Heino

Elke week is in Raalte en Heino het Taalcafé. Hier is iedereen ...