Rotary zomerijs festijn bij Zozijn – zondagmiddag 12 juli vanaf 14.00 uur

In plaats van de jaarlijkse Koetsentocht voor cliënten van Zozijn vindt er dit jaar een ZomerIJs Festijn plaats. Vanuit de hoofdvestiging van Zozijn aan de Kemphaan in Raalte waar een boeren-ijskar komt te staan wordt het ijs met Paardenkoetsjes rondgebracht naar de diverse woonlocaties.

De activiteit wordt georganiseerd door leden van Rotary Raalte met medewerking van Menclub Heeten ‘Het Aangespannen Paard’. Het voorterrein van Zozijn wordt in Zomerse sferen gebracht met een opstelling van de IJskar van de Rosa Hoeve uit Raalte. Formaties van Menners met hun prachtige Paarden en Koetsen brengen het ijs tevens naar verschillende woonlocaties in de wijk.
In verband met het heersende Coronavirus heeft de organisatie hiervoor een speciaal schema ontwikkeld waarbij geldende maatregelen ter plekke in acht genomen worden.

Wederom wordt met man en paard gezorgd voor een boeiend schouwspel. Deze keer in een ander jasje; smullen van boerenijs in een feestelijke Zomerstemming. We kijken er naar uit om bekende en nieuwe gezichten te zien!

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...