GAE heeft vrijdag de eerste zege van de tweede periode behaald. De mannen wonnen met 2-1 uit bij FC Eindhoven. GAE begon slecht. Doelman Remko Pasveer moest al snel een tegentreffer incasseren,(0-1). Eindhoven bleef de druk opvoeren en de gasten kwamen niet tot het gebruikelijke niveau. GAE kwam in de extra tijd toch nog op gelijke hoogte door een doelpunt van Reza Ghoochannejhad (1-1).

Eindhoven – GAE wint in Eindhoven

In de tweede helft domineerde de Deventer ploeg. Na zeven minuten bracht Sander Post GAE op voorsprong (1-2). De zege bij Eindhoven betekende pas de tweede in een reeks van zes wedstrijden. GAE blijft derde in de Jupiler League. Trainer Ulderink was ontstemd over het veldspel van zijn ploeg. Hij vond het zwaar onder de maat en de Deventer ploeg kreeg een 3 als eindcijfer.