Raalter Scholierenloop 2015

Binnenkort is het weer zo ver. Op 7 oktober zal in het Drostenkamp wederom gestreden gaan worden om de titel “snelste basisschool leerling van de gemeente Raalte”. Maar naast de prijswinnaars staat de Olympische gedachte “meedoen is belangrijker dan winnen” hoog in ons vaandel. Wellicht wil je jezelf vergelijken met je tijd van vorig jaar, of voor het eerst een heel rondje (of zelfs twee) afleggen. Net als andere jaren is de doelgroep alle leerlingen van groep 5 tot en met 8.

Om goed voorbereid aan de start te staan van de Scholierenloop 2015 op 7 oktober zijn er 4 trainingen waaraan kinderen uit groep 5 t/m 8 gratis mee kunnen doen! Deze clinics vinden plaats om woensdag 9, 16, 23 en 30 september.
Van 16:00 uur tot 17:00 uur gaan de trainers de kinderen basisbeginselen van het (hard)lopen bijbrengen en middels spelvormen ook wat aan de conditie doen.

Aanmelden voor deze clinics is in principe niet nodig. Als je met een grote groep (meer dan 10 kinderen) deel gaat nemen horen we dat graag zodat we extra trainers kunnen inzetten. Deze clinics worden gegeven op de AV Salland accommodatie op Sportpark Ramele aan de Hammerweg 16a in Raalte.

Alle informatie over de loop zelf is terug te vinden op www.avsalland.nl.
Door de geweldige inzet van Pieter Homma is inschrijven nu al mogelijk via www.mijninschrijving.nl.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...