Raalte zoekt ondernemer horeca Nieuw Tijenraan

Sportbedrijf Raalte komt graag in contact met ondernemers die belangstelling hebben om de horeca in het nieuw te bouwen sportcentrum te ontwikkelen en te exploiteren. Het nieuwe Tijenraan, bestaande uit zwembaden, sporthallen, biljart en fitness, wordt eind 2017 in gebruik genomen. Het nieuwe gebouw ‘ademt’ sport en is dé plek worden waar mensen elkaar ontmoeten. Naast sport en beweging staan ook gezondheid en zorg centraal in de visie van Sportbedrijf Raalte.

De beoogde horecavoorziening heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan en is ook het thuishonk van de verenigingen die van het complex gebruik maken. De horeca moet aansluiten bij de centrale visie van nieuw Tijenraan en is bovendien uitnodigend, laagdrempelig en heeft een open karakter. Er is een passend assortiment met aandacht voor een gezonde levensstijl. Het Sportbedrijf is op zoek naar een krachtige ondernemer, die partner is in sport én een sociale ondernemer. Iemand, die bereid is het belang van de verenigingen, het maatschappelijk belang door het werken met mensen met een afstand op de arbeidsmarkt en gastheerschap voor alle inwoners van Raalte en omgeving gelijk te stellen aan het bedrijfsbelang.

Heeft u belangstelling? Stuur dan uiterlijk 24 augustus 2015 een e-mail met uw CV en een korte motivatie naar Peter Gras, directeur van het Sportbedrijf, peter.gras@sportbedrijfraalte.nl. Geschikte kandidaten ontvangen een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek waarin ook informatie over de te volgen procedure gegeven wordt.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...