De PvdA houdt dinsdag 3 maart een bijeenkomst waarbij het stadskantoor weer op de agenda staat en de leden worden geïnformeerd over de doorstart van het college.

 

PvdA doet weer een rondje stadskantoor op 3 maart

Die doorstart is nog wel onder voorbehoud mocht bemiddelaar Jan Terlouw de lijmpoging dan nog niet succesvol hebben afgerond. De ledenvergadering is in activiteitencentrum De Venen aan de Schipbeekstraat en begint om 20.00 uur.

Deze achterban wil overigens best een referendum, en wil ook de hele gemeentelijke organisatie nog steeds in de Leeuwenbrug. Het schijnt ook zo te zijn dat de eigenaar van De Leeuwenbrug, de projectontwikkelaar Aan De Stegge, nog nooit benaderd is voor informatie over aankoop. Het ziet er nu naar uit dat er in ieder geval een onafhankelijk onderzoek komt naar de mogelijkheden voor de aankoop van de Leeuwenbrug en de cijfers voor de nieuwbouwplannen voor het stadskantoor.

De burgers van de stad zien inmiddels door de bomen het bos niet meer, en willen geen onnodige geldverkwisting. Laat de burgers dan maar hun mening uitspreken en ga voor een referendum met een duidelijk ja of nee.

Over Salland TV

x

Check Also

De voordelen van een elektrische fiets

Nederlanders zijn echte fietsers. We leren het op jonge leeftijd, doen op ...