Profcontract voor Tara te Wierik bij PEC Zwolle

De 18-jarige Wijhese Tara te Wierik (op de foto geheel links) is door PEC Zwolle Vrouwen overgeheveld van de beloftenploeg naar het eerste elftal. Tara te Wierik mag zich, samen met nog drie dames, officieel speelster van het eerste van PEC Zwolle Vrouwen noemen.

Het viertal maakte een sterke indruk op de trainersstaf. Het contract is dan ook een mooie beloning voor het geleverde werk. Tara te Wierik is middenveldster en debuteerde vorig seizoen al in het eerste elftal. Dit seizoen kwam ze tot vier optredens. Tara is bovendien aanvoerster van de beloftenploeg.

Manager PEC Zwolle Vrouwen, Mariska Kogelman, reageert op het goede nieuws: ,,Met Tara tekent er weer één van de vier talentvolle meiden uit de eigen opleiding die het voorbije seizoen al hele mooie ervaringen hebben mogen opdoen. Het komende jaar kunnen ze zich bij ons door ontwikkelen met als doel natuurlijk om van vaste waarde te worden in het elftal.”

Tara te Wierik begon met voetballen bij Wijhe ’92 en stapte op haar 12e jaar over naar de voetbalopleiding van PEC Zwolle, waarbij zij de eerste jaren haar competitiewedstrijden speelde bij Be Quick ’28 in Zwolle. Via de beloftenploeg speelt ze vanaf volgend seizoen dus in het eerste elftal van PEC Zwolle. Sinds de oprichting van Wijhe ’92 is Tara de eerste speelster die een profcontract tekent bij PEC Zwolle. (bron: www.peczwolle.nl, Gerard te Wierik)

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Nieuwe serie “Wij zijn Nedersaksen” op RTV Oost

Mooie ontmoetingen in de provincie over taal, cultuur en geschiedenis van Overijssel ...