Overhandiging CDA Verkiezingsprogramma Thuis in Olst-Wijhe

Onder toeziend oog van medeschrijver Elleke Steenbergen heeft CDA-voorzitter Alfred Jansen het verkiezingsprogramma met de titel ‘Thuis in Olst-Wijhe!’ van het CDA Olst-Wijhe overhandigd aan lijsttrekker Hans Kamphuis.

“We hebben een mooi programma met een krachtig verhaal, uitgesplitst naar twee versies; Thuis in Olst-Wijhe CDA Verkiezingsprogramma 2018-2022 en een verkorte versie daarvan.
Het CDA vindt het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in Olst-Wijhe aldus Jansen “het programma spreekt duidelijk taal en staat herkenbaar dicht bij de inwoners. Met dit programma en een sterk team met veel kwaliteit en inzet gaat het CDA de nieuwe raadsperiode in.”

Het gaat om iedereen. Jong en oud, klein en groot, rijk en arm, man en vrouw, ziek en gezond, student en gepensioneerd, ondernemer en werknemer, nieuwkomer en achterblijver. Maar het gaat misschien wel het meest om onze kinderen.

Vanuit de kernwaarden van het CDA: rentmeesterschap, solidariteit, gedeelde verantwoordelijkheid en rechtvaardigheid gaat het CDA aan de slag met de uitdagingen in Olst-Wijhe. Voor het CDA staat het oplossingsgericht werken voorop, in samenwerking met inwoners, plaatselijke belangen, inwonersinitiatieven en verenigingen.

Het Verkiezingsprogramma 2018-2022 Thuis in Olst-Wijhe en de verkorte versie zijn te downloaden vanaf de website van het CDA Olst-Wijhe: www.cdaolstwijhe.nl.

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...