Onthulling nieuwe spelersbus Go Ahead Eagles

In het bijzijn van selectiespelers, staf, supporters en Business Partners van Go Ahead Eagles werd afgelopen vrijdag de nieuwe spelersbus van de club onthuld op het supportersplein van De Adelaarshorst in Deventer. Nadat de bus was ontdaan van het metersgrote spandoek waarin het was gewikkeld, konden alle genodigden de rood-gele aanwinst in volle glorie bewonderen.

Spelers en staf spoedden zich direct na de onthulling naar de ingang van de spelersbus om het fraai vormgegeven interieur (inclusief eigen keukenblok) te bekijken. Ook de overige aanwezigen maakten gretig gebruik van de mogelijkheid om de nieuwe spelersbus van binnen te aanschouwen.

De afgelopen weken heeft TCR Tours uit Raalte, vervoerspartner van Go Ahead Eagles, ziel en zaligheid gestoken in de realisatie van de nieuwe spelersbus, die rondom voorzien is van verrassende bestickering. Afgelopen zondag namen spelers en staf van Go Ahead Eagles de spelersbus voor het eerst officieel in gebruik tijdens de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch (2-3 zege).
Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Vind een weg langs 180 optredens verspreid over 60 tuinen in Deventer: het programma van Gluren bij de Buren is bekend!

Zondag 30 juni veranderen 60 tuinen tijdelijk in buurttheaters tijdens amateurkunstfestival Gluren ...